Česká advokátka vyslovila kliatbu na tureckú ambasádu: „Umriete skôr, než splodíte synov!“

1

V utorok 7. júna 2016 sa pred tureckou ambasádou v Prahe odohral protest, ktorý najmä kvôli vystúpeniu kontroverznej právničky Kláry Samkovej pripomínal scény z nepodareného filmu.

Protest asi päťdesiatky aktivistov, ku ktorým sa pridali aj bývalí lídri zaniknutého Bloku proti islámu, sa odohral pred ambasádou Tureckej republiky. Účastníci vyjadrili podporu Samkovej, voči ktorej urážlivým výrokom v českej Poslaneckej snemovni sa ohradil turecký veľvyslanec.

„Zlatým klincom“ vystúpení bol príhovor Samkovej, ktorý zakončila vyslovením kliatby voči tureckej ambasáde! „Preklínam vás, preklínam vás, preklínam vás. Umriete skôr, než splodíte synov, a umriete bez cti,” vyhlásila advokátka. Dodala, že ak bude Turecko zasahovať do českých záležitostí, „pošleme na vás našich synov.“ Protestu sa bližšie venuje portál Novinky.cz.

Share.

IslamOnline.sk informuje o aktuálnom spoločenskom a politickom dianí. Zameriava sa predovšetkým na témy, ktorým nie je v domácom spravodajstve venovaná dostatočná pozornosť, prípadne sú dostupné informácie skresľujúce či jednostranné.

Jeden komentár

Leave A Reply