Vyhlásenie k nedávnym prípadom sexuálneho násilia v Nemecku

8
Sme hlboko znepokojení súčasnými udalosťami, zároveň však odmietame priame či nepriame spájanie terorizmu, alebo sexuálneho násilia s islámom, či dokonca muslimskou komunitou na Slovensku.
Či už chceme alebo nie, stávame sa žiaľ predmetom predvolebnej kampane. Obávame sa, že súčasná celospoločenská atmosféra môže ohroziť bezpečnosť našich rodín, najmä žien a detí. Prosíme preto politických predstaviteľov, ako aj osobnosti spoločenského života a médiá, aby na to brali ohľad.
V Bratislave, 7. 1. 2016
Islamská nadácia na Slovensku
Share.

IslamOnline.sk informuje o aktuálnom spoločenskom a politickom dianí. Zameriava sa predovšetkým na témy, ktorým nie je v domácom spravodajstve venovaná dostatočná pozornosť, prípadne sú dostupné informácie skresľujúce či jednostranné.

8 komentárov

  1. Chapeme to tak, ze odsudzujete nasilie, ktore pachaju moslimski muzi na neveriacich zenach? Ako navrhujete riesit situaciu moslimskych migrantov, ktori porusuju zakony hostitelskej krajiny?

  2. vy sa bojite o bezpecnost vasich rodin??? si asi robite srandu……ale ak sa naozaj az tak velmi bojite tak sa vklude zbalte odtiahnita tam odkial ste prisli….toto nieje vas domov ani vasa krajina vklude mozte odist nik vas tu nedrzi

  3. Ked vas tu bude viac budete robit to iste. Vasa kniha vam kaze robit nasilie na neveriacich. Chodte odkial step risli, lebo vas bude slovensky narod prenasledovat a potom vas ani alach s mohamedom neochrani pred nasim hnevom.

  4. Jasné, to že nadržaní moslimovia v Nemecku znásilňujú ženy je len predvolebná kampaň – ak by mohli média zverejniť čo stvárajú moslimovia už roky vo Švédsku či Dánsku tak by sa vám zdvíhal žalúdok – naštastie Silvester v Nemecku otvoril pandorinu skrinku a už sa začína ukazovať pravda o tej špine čo sem lezie.

Leave A Reply