Eduard Chmelár vyzval na zdieľanie zeleného polmesiaca. Podporujeme jeho výzvu

0

Ak sa s týmto postojom stotožňujete, pripnite si zelený polmesiac a použite hashtag #NosimZelenyPolmesiac.

Bývalý rektor Akadémie médií, občiansky aktivista a zakladateľ hnutia SEN  Eduard Chmelár včera na svojom facebookovom profile vyzval, aby každý, kto sa stotožňuje s jeho postojom k výrokom o monitorovaní slovenských muslimov, zdieľal zelený polmesiac.

„Tento polmesiac je vyjadrením môjho osobného protestu proti nehanebným výrokom premiéra Fica,“ uvádza vo svojom komentári. „Je zároveň vyjadrením mojej solidarity s viac ako piatimi tisícmi moslimov, ktorí žijú na Slovensku ako riadni občania, pracujú a platia dane, mnohí z nich sú vynikajúci odborníci a naši priatelia – aj lekári, ktorí nejednému z nás zachránili život.“

Tento polmesiac je vyjadrením môjho osobného protestu proti nehanebným výrokom premiéra Fica, ktorý vo včerajšom vystú…

Posted by Eduard Chmelár on Monday, November 16, 2015

Zakladateľ SENu považuje za monitorovanie slovenských muslimov len preto, že majú iné vierovyznanie, za „nehorázne a absolútne neprijateľné“.

Na solidarity a nesúhlasu vyzval na zdieľanie zeleného polmesiaca, ktorý spomína islamská nadácia vo svojom stanovisku k výroku o monitorovaní každého muslima. „Ak sa s týmto postojom stotožňujete, vyzývam vás, aby ste zdieľali tento zelený polmesiac – na znak solidarity s našimi muslimskými spoluobčanmi i na znak protestu voči neakceptovateľným výrokom premiéra.“

Zdieľajte zelený polmesiac

Prosíme vás, zdieľajte príspevok so zeleným polmesiacom Eduarda Chmelára na jeho facebookovej stránke.

Pripravili sme aj samostatnú stránku, kde si môžete pripnúť zelený polmesiac na svoju profilovú fotografiu na Facebooku. Navštívte tento odkaz, kliknite na „Join Now“ (zapojiť sa), následne sa prihláste pomocou vášho Facebookovho účtu („Sign Up with Facebook“) a kliknite na „Wear“ (nosiť).

Potom už stačí iba kliknúť „Next“ (ďalej) a zdieľať vašu profilovú fotografiu („Share on Facebook“). Môže ešte vyskočiť okno, kde sa vás Facebook opýta, či s tým súhlasíte, čo stačí potvrdiť.

Ak by ste s tým mali problém, polmesiac si môžete pridať i ručne alebo nám napíšte, poradíme vám.

#NosimZelenyPolmesiac

Ak sa chcete vyjadriť k výroku o sledovaní muslimov, napíšte svoj komentár a dopíšte k nemu hashtag #NosimZelenyPolmesiac. Tak Váš status na Facebooku každý ľahko nájde.

Zadajte e-mail:

Share.

IslamOnline.sk informuje o aktuálnom spoločenskom a politickom dianí. Zameriava sa predovšetkým na témy, ktorým nie je v domácom spravodajstve venovaná dostatočná pozornosť, prípadne sú dostupné informácie skresľujúce či jednostranné.

Leave A Reply