Poslanci ĽS NS v parlamente: Zákaz interrupcií ako ochrana pred islamizáciou

0

Kotlebovci sa dokážu navážať do muslimov ešte aj v debate o interrupciách.

Na konci mája diskusiu v spoločnosti i parlamente ovládla téma návrhu zmeny zákona č. 73/1986 Zb. o umelom prerušení tehotenstva, ktorou chceli poslanci strany Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko sprísniť súčasné zákonné možnosti umelého prerušenia tehotenstva.

V novele zákona chceli predkladatelia obmedziť umelé prerušenie tehotenstva len na prípady vážneho ohrozenia matky, tehotenstva v dôsledku trestného činu či preukázateľnej genetickej chyby vo vývoji plodu.

Poslanci z radov ĽS NS sa v parlamente v snahe obhájiť predkladaný návrh niekoľkokrát vytvorili priam bizarné zhluky konšpirácií, nenávisti a xenofóbie. A neboli by to oni, ak by ešte aj do takéhoto návrhu nezamotali islám a muslimov.

 Guru iracionálnej islamofóbie

Najvýraznejšou tvárou parlamentných islamofóbov je už viac ako rok jednoznačne poslanec Stanislav Mizík. Tento „guru“ iracionálnej islamofóbie, ktorý sa mal za svoje výroky v parlamente ospravedlniť a zaplatiť pokutu a ktorý v súčasnosti za svoje antisemitské vyjadrenia na sociálnych sieťach čelí súdnemu procesu, nemohol nevyužiť aj tému umelého prerušenia tehotenstva k tomu, aby opätovne „varoval“ pred hrozbou islamizácie Slovenska.

V diskusii k novele vystúpil v rozprave, kde kritizoval najmä odporcov novely zákona. Označil ich za „osoby oháňajúce sa ľudskými právami, spravodlivosťou, transparentnosťou, zúrivou slušnosťou, zúrivou ochranou inakosti, ochranou muslimov, ochranou stromov, ochranou psov, ochranou mačiek, či ochranou slimákov a jašteričiek.“

„Aby sme sa nestali kalifátom“

O niečo konkrétnejší bol vo faktických poznámkach. Tvrdil, že odporcovia novely „ochraňujú islamských obsadzovateľov Európy, ktorí neuznávajú umelé prerušenie tehotenstva a prvého koho vyničia, keď uplatnia vládu šaríe, budú práve exponenti naničhodných mimovládok.“

Analógiu dnešného stavu poslanec skúšal hľadať v histórii. „Liberalizmus, morálny chaos a úchylky v Rímskej ríši, keď spolu obcovali chlapi s chlapmi, chlapi so psami, zebrami či rybičkami, dokončili zničením Ríma barbari,“ konštatoval.

Vo svete poslanca Mizíka sú tými barbarmi práve muslimovia. „A myslím si, že okrem prijatia tohto, by som povedal, priam najdôležitejšieho zákona je potrebné ešte nastaviť aj ďalšie zákony a vyhlášky, aby sme sa nestali kalifátom,“ vyzýval poslancov Mizík.

Jeden a pol roka islamofóbie na Slovensku

Dehumanizácia migrantov

Prvým krokom k začiatku „honu na čarodejnice“ je dehumanizácia tých, ktorých sa chcú politici alebo spoločnosť zbaviť. Tento postup použili mnohí fanatici minulosti, nemeckí nacisti, slovenskí ľudáci a tiež tí, ktorí realizovali genocídu v Bosne a vo Rwande v 90. rokoch minulého storočia.

Podobnú stratégiu majú aj slovenskí fašisti. Šírenie strachu a dehumanizácia migrantov sú ďalšou z praktík poslanca Mizíka. „Cieľom [zástancov interrupcií] je zničiť národy, zmiešať ich s prišelcami z Afriky a vytvoriť masu, polotmavú masu s IQ približne na čísle 70 až 80, tá sa bude dať ľahko ovládať.“

„To, že dovoz migrantov existuje, je neodškriepiteľný fakt,“ pokračoval Mizík „však rôzne mimovládky ich častokrát donášajú nielen zo stredu mora, ale dokonca rovno z afrických brehov.“

Óda na no-go zóny

Tradičným folklórom fašistov je šírenie mýtov o tzv. no-go zónach v západných krajinách EÚ, ktoré sú neprístupné majorite a do ktorých sa údajne boja ísť a policajti. Preto neprekvapí, že aj v diskusii o umelom prerušení tehotenstva sa objavilo varovanie pred budúcim vývojom Európy a Slovenska.

„A čo sa týka toho liberalizmu tak, ten bezbrehý liberalizmus spôsobil marazmus, ktorý je najlepšie vidieť v krajinách, ako je Anglicko. Švédsko, Nemecko, či Francúzsko. Sú mnohé štvrte v Štokholme, kde nestretnete Švéda, v centre Londýna tak isto nestretnete Angličana. Kostoly sú prázdne ale mešity plné. Toto spôsobil ten bezbrehý liberalizmus,“ konštatoval poslanec Mizík.

Fanúšikovia Kotlebu zdieľali príhovor predsedu Islamskej nadácie M. S. Hasnu. Vyhrážajú sa mu smrťou

Mazurek spomína na útok

Novelu obhajoval aj známy extrémista a dnes poslanec Milan Mazurek, ktorý sa „preslávil“ útokom na arabskú rodinu s deťmi. V rozprave sa poslanec Mazurek snažil obhájiť tým, že „to nebola taká nevinná arabská chudinka, rodinka, ako to vykresľujú médiá, pretože tie nedali tú prvú časť tých záberov, kde ten Arab skákal do ľudí všade okolo seba, v pozadí policajtov, že tam vykrikovali, že oni sú zo Saudskej Arábie, že oni sú frajeri, že oni nám tu môžu rozkazovať a podobne, že to nebolo úplne tak ako si to jednoducho predstavujete. Ale tak či tak by som to urobil dnes úplne inak.“

Národná rada Slovenskej republiky o návrhu zákona nakoniec nehlasovala. Otázku zmeny zákona o umelom prerušení tehotenstva presunula pravdepodobne na jesenné rokovanie parlamentu. Je teda celkom možné, že o spájaniu interrupcií a islamizácie Slovenska ešte nie je koniec.

Share.

IslamOnline.sk informuje o aktuálnom spoločenskom a politickom dianí. Zameriava sa predovšetkým na témy, ktorým nie je v domácom spravodajstve venovaná dostatočná pozornosť, prípadne sú dostupné informácie skresľujúce či jednostranné.

Leave A Reply