Majster N na detskom podujatí: „Deti, chytro sem, skôr než dôjdu imigranti“

0

„Deti, chytro sem, skôr než dôjdu imigranti,“ utrúsil v rámci vystúpenia niekdajší hviezdny detský zabávač Majster N. Na jeho svojský humor nás upozornil jeden z čitateľov ISLAMONLINE.sk, ktorý sa so svojimi deťmi podujatia zúčastnil.

Majster N, vlastným menom Jozef Nodžák, je známy slovenský herec a detský zabávač. Preslávil sa najmä v 90. rokoch, kedy pod pseudonymom Majster N zabával deti v detskej relácii Crn-crn.

Vystúpenie sa konalo v rámci niekoľkodňového podujatia Medvedie dni vo Vysokých Tatrách a mnohé deti si z neho žiaľ okrem detskej zábavy možno odnesú informáciu, že sa majú báť imigrantov.

Foto: Čitateľ ISLAMONLINE.sk

Share.

IslamOnline.sk informuje o aktuálnom spoločenskom a politickom dianí. Zameriava sa predovšetkým na témy, ktorým nie je v domácom spravodajstve venovaná dostatočná pozornosť, prípadne sú dostupné informácie skresľujúce či jednostranné.

Nekomentované

  1. To je hovado ten majster N..Inak ja som ho nikdy nemusel ani ako dieta.Sprava sa k detom akoby boli mentalne postihnute.To,ze niektl je dieta neznamena,ze musi byt sprosty

  2. Prosíme všetkých čitateľov, aby sa vyjadrovali slušne a vecne. Možno to nemyslel zle a len si to nepremyslel, je dobré na to upozorniť, nie však niekoho urážať. Vďaka.

  3. ..ďaľší čo má otvorené oči aj uši. Vy čo to nevidíte, tak sa zobudíte až s podrezaným hrdlom
    Islam do Európy nepatrí a mal by byť zakázaný a jeho hlásanie trestané.

  4. Ludia to co tu pisete za ko.otiny… ste normalni? sa neviete povzniest nad nevinnym humorom… toto je nieco za co si ten clovek na ktorom sme vyrastali zasluzi? primitivne komentare utociace na jeho osobu?… je to humor a je to vtip a vtip je vzdy na ukor niekoho /policajti, ucitelky, prostitutky, blondiny, imigranti/ je to jedno… Ste uz ozaj vsetci tak nesmierne sfanatizovani? v akej dobe toto zijem? je mi zle z vasich komentarov… Keby to slovo imigranti nahradil slovom policajti alebo ucitelky tiez by ste takto reagovali? Je to taky isty zart a tiez by ste tvrdili, ze nabada mladez nenavidiet policajtov alebo ucitelky? Tieto komenty su chore priatelia A neverim, ze sa tu nenajde niekto, kto nezdiela rovnaky nazor… Fanatizmus je podla mna to, co pisete vy! Mier vsetkym

  5. Michal Bohúň a ty si normalny? Ano, je vidiet „na kom vyrastala“ dnesna mladez! Na dusevnych chudakoch ako je ten vas „majster N“! A neviem, preco si myslis, ze vtipy o ktorejkolvek skupine ludi, tych ludi neurazaju!!! Len clovek s nizkym IQ si moze robit zarty z ineho cloveka a mysliet si, ze je zabavny!!!

  6. Za takéto nenávistné výgrce by sa nehanbili ani prislušníci červených gárd v 50.tich rokoch práveže títo novodobí sväzáci a kádrovací ktorí sa predvádzajú sú pre spoločnosť akútne nebezpečenstvo.Už teraz mi je ľúto MajstraN aký lynč od týchto bezchrbtých medúz a mimovládok ho čaká.Jedným slovom HateFree culture 🙂

  7. Chlapce, ak si myslis, ze si vtipny, tak ta musim sklamat. Svojim komentarom len vyjadrujes svoju ubohost a zhadzujes sam seba. Inteligentny muz sa k zenam sprava slusne a s uctou!

  8. Kto nebýva v PN, tak potom nevie čo sú to arabi, smrdia, chodia zahalení až po uši, a ich decká si robia čo chcú, žiadna výchova, cigán ako cigán

  9. Vidím, že blbosť a obmedzenosť medzi národom kvitne. Satira a humor je zrejme niečo, čomu by sa mnohí nenávistní komentátori voči Majstrovi N mohli priučiť.

  10. Akých taranin?? Odpovedzte láskavo na konkrétnu otázku : čo rasistické alebo nenávistné povedať majster N keď si o neho potrebujete utierať drzku?

Leave A Reply