Žena si fotila vchod do muslimského kultúrneho centra v Bratislave a počúvala „za dverami“

1

Máme tu prvý zdokumentovaný prípad stalkingu muslimského kultúrneho centra v Bratislave (z marca, no našli sme to až teraz). Pani Denisa si nafotila vstup, dvere či schránku (ďalšie fotky sú v jej profile, kde tiež mimochodom zavádza a vydáva centrum za mešitu). Keď si otvoríte diskusiu, píše tam, že s kamarátom vraj počúvali „za dverami“. „Mozno by som tam slahla granat,“ dodala v komentári Tatiana a pýtala sa, či so sebou mali aj zbrane či kuklu.

V období množiacich sa útokov psychicky labilných jedincov najmä v západnej Európe je potrebné brať podobné signály veľmi vážne. Je to ďalší dôkaz, že nenávistné prejavy na internete nemusia byť len „silácke reči,“ ako sa tvrdilo pred pol rokom. Dotyčná má svoj facebookový profil plný nenávsitných protimuslimských článkov a od slov pristúpila k činom, zatiaľ špehovaniu a počúvaniu „za dverami.“

Share.

IslamOnline.sk informuje o aktuálnom spoločenskom a politickom dianí. Zameriava sa predovšetkým na témy, ktorým nie je v domácom spravodajstve venovaná dostatočná pozornosť, prípadne sú dostupné informácie skresľujúce či jednostranné.

Jeden komentár

Leave A Reply